Selecteer een pagina

Firestone EPDM wordt voor vele doeleinden gebruikt. Het kan worden gebruikt voor platte daken maar het kan ook worden gebruikt voor hellende daken. Het is dus een goede oplossing voor uw aanbouw, tuinoverkapping, garage etc. Het kan worden aangebracht op bestaande daken maar op nieuwe daken om de levensduur van het dak te verlengen. Firestone EPDM is volledig recyclebaar dus ook een duurzaam product het is daardoor ook beter voor het milieu.

Voorkom ernstige schade met behulp van EPDM

Een beschermende laag van EPDM zorgt voor de vochtdichtheid en houd uw woning tochtvrij. Om voor bescherming te zorgen en lekkages tegen te gaan is het kiezen voor dakbedekking een gunstig besluit. Bij daken met een helling zijn de vormen en kleuren zeer belangrijk aangezien deze de uitstraling bepalen. Als het gaat om een plat dak dan is het vrijwel niet zichtbaar. Maar als u uw platte dak wilt gebruiken als groendak dan moeten er wel bepaalde eisen aan gesteld worden. In de meeste gevallen wordt er in een situatie zoals dit gekozen voor EPDM of Bitumen.

De voordelen van kwaliteitsdakbedekking

Platte daken en daken met een helling zijn geschikt voor een enkele laag dakbedekking. Icopal universal en Firestone EPDM zijn dan toch één van de bekendste materialen voor dakbedekking. Met beide een levensduur van een aantal decennia en ze zijn ook nog eens duurzaam. Ze zijn allebei vrij goed recyclebaar. Icopal universal heeft tevens ook een DUBOkeur. Dit geeft aan dat het van de hoogste normen van duurzaam bouwen voldoet. Icopal universal verzekerd u van een sterk en duurzaam materiaal wat lang kan meegaan. Dakrollen van Icopal hebben een speciale, gepatenteerde laag die zorgt voor een energie-efficiënte wijze van branden. Het zeer fijne profiel aan de onderzijde worden ook wel grooves genoemd. Dit optimaliseert het gehele afdichtingsproces en sluit perfect aan op het nieuwe branden. 

Heeft u interesse gekregen in EPDM Firestone, op google kunt u verschillende dakspecialisten vinden die EPDM leveren. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor advies met deze bedrijven om informatie te krijgen over EPDM Firestone. Ook kunt u verschillende dakdekkers vinden die EPDM aanbrengen zodat u daar volledig in ontzorgd kan worden. U kunt vaak een gratis offerte aanvragen om de mogelijkheden te bespreken.