Selecteer een pagina

Zoals vele zaken in het leven geldt goed onderhoud zeker ook voor daken. Mocht u een goed dak boven uw hoofd willen houden dan moet u aandacht besteden aan het onderhoud. In Breda kunt u genoeg gecertificeerde dakdekkersbedrijven vinden die hun werkzaamheden vakkundig kunnen uitvoeren. Belangrijk is om bij mankementen zo spoedig mogelijk in te grijpen. Dakdekkersbedrijven kunnen dakinspecties en het nodige onderhoud uitvoeren. Mocht het onherstelbare schade hebben dan kunnen zij ook een compleet nieuw dak voor u verzorgen.

Iedere dak vergt kennis en ervaring

Breda staat bekend om de vakbekwaamheid van zijn dakdekkers. Elk dak is anders en vergt kennis van de dakconstructie en de dakbedekkingsmaterialen. Of het nu gaat om een EPDM dakbedekking of om dakafwerking van zink of plastisol, het is de kennis van de dakdekker die het verschil maken. Bij werkzaamheden aan uw dak moet u vaak op relatief grote hoogte werken. Denk bijvoorbeeld aan dakpannen rond de nok van uw dak die vervangen moeten worden. Zeker tijdens een periode van veel wind kan het behoorlijk gevaarlijk zijn. Om letsel te voorkomen is het verstandig om een dakdekker Breda in te schakelen.

Zoekt u dakdekking voor uw platdak of licht hellende dak?

Mocht u beschikken over een platdak of een licht hellend dak dan is het aan te raden om een EPDM laag aan te brengen. EPDM wordt niet in stroken aangelegd, maar bestaat uit één groot waterdichte rubberfolie. Dit zorgt ervoor dat de risico op lekkages verkleint wordt. Wanneer EPDM door een EPDM specialist wordt geplaatst komt deze nooit los. EPDM is buitengewoon goed voor dakrenovatie. Zo hoeft u de bestaande versleten roofing niet te verwijderen. De nieuwe EPDM-folie wordt over een bestaande dakbedekking aangebracht. In tegenstelling tot andere dakbedekking is EPDM wortelwerend. Dit maakt het ideaal voor groendaken. Tevens leidt EPDM niet tot leislag en is uitermate geschikt voor een regenwaterrecuperatiesysteem.

Op zoek naar een EPDM specialist?

Bij een totaal renovatie is uw dak een van de belangrijkste elementen. De staat van bouwkundige elementen zoals de dakconstructie, dakisolatie en dakbedekking is cruciaal om een prettige woonklimaat te garanderen. In Breda zijn er genoeg bedrijven die zich erkennen als EPDM deskundigen. Mocht u een dakdekker zoeken die zich specialiseert in EPDM dan raden wij het aan om via google te zoeken naar EPDM specialisten. Zij hebben de expertise in huis om een hoogwaardige dienst te verlenen voor ieder plat of hellende dak. Het is immers altijd beter om uw dakdekking te laten leggen door een vakexpert. Zij hebben immers vele jaren ervaring en kennis. Een dakdekkersbedrijf is dankzij hun expertise in staat om bepaalde elementen af te wegen en u te begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

erhouden!