Selecteer een pagina

Wilt u een boot huren in Utrecht? Of u nu op zoek bent naar een boot met of zonder schipper, er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden.

Hoeveel personen

Ten eerste, met hoeveel personen gaat u mee op uw boot avontuur? U wilt er zeker van zijn dat u een boot heeft die comfortabel genoeg is voor iedereen. Als u een boot wilt huren zonder schipper, moet u er zeker van zijn dat het verhuurbedrijf deze optie biedt. U zult ook bekend moeten zijn met de boot en de waterwegen in Utrecht.

Rondvaart door Utrecht

Denk vervolgens na over wat voor soort ervaring u zoekt. Bent u geïnteresseerd in het verkennen van de grachten van Utrecht, of wilt u het open water op? Er zijn boten beschikbaar voor beide opties. De stad Utrecht is een van de oudste steden van Nederland. Ze werd gesticht in de Romeinse tijd en was een belangrijk handelscentrum. De stad heeft een rijke geschiedenis, die u tijdens uw boottocht kunt verkennen. Er zijn veel historische gebouwen en musea te bezoeken in Utrecht. Het is een fantastische stad om doorheen te varen.

Kosten sloep huren

De kosten voor het huren van een sloep in Utrecht variëren, afhankelijk van het type boot dat u kiest en de duur van de huur. Voor een sloep zonder schipper betaalt u ongeveer €60 per uur, voor een sloep met schipper ongeveer €70-€90 per uur. Als u geïnteresseerd bent in het huren van een boot in Utrecht, zorg er dan voor dat u van tevoren contact opneemt met het verhuurbedrijf om uw boot te reserveren.

Overige leuke dingen in Utrecht

Naast een boot huren zijn er veel andere dingen te doen in Utrecht. Als u geïnteresseerd bent in geschiedenis, kunt u de vele musea en historische gebouwen in de stad bezoeken. Als u de grachten wilt verkennen, zijn er rondvaarten beschikbaar. Er zijn ook tal van restaurants en bars in Utrecht, zodat u kunt genieten van een maaltijd of een drankje terwijl u geniet van het uitzicht.