Selecteer een pagina

Bent u woonachtig in Sint-Michielsgestel en bent u van plan om uw woning te verkopen? Om het verkoopproces zo goed mogelijk te laten verlopen is het verstandig om een verkoopmakelaar in te schakelen. Kijk bij u in de omgeving of u een geschikte makelaar kunt vinden. Een makelaar die zich richt op het dorp waar u woont kent door zijn expertise het dorp goed. Hierdoor kan hij makkelijk bepalen wat de meest geschikte verkoopprijs is voor uw woning. Want u wilt uiteraard dat een huis verkopen Sint-Michielsgestel zo spoedig mogelijk verloopt.

De eerste stappen bij de verkoop van uw woning
Als eerst gaat u opzoek naar een makelaar Sint-Michielsgestel. Maar hoe weet u dat u met de juiste makelaar in zee gaat? U kunt altijd uw buren of bekende vragen naar de ervaringen die ze hebben met bepaalde makelaarskantoren. Kies niet direct de makelaar waar uw buren of bekende mee samenwerken maar kijk ook naar andere makelaars. U moet een goede klik hebben bij uw makelaar en dat is voor iedereen anders. Kies dus niet de eerste beste makelaar. Maar kijk ook naar andere makelaars. Maak hier vervolgens een lijst van met potentiële makelaars waar u een goed gevoel bij heeft en ga de gesprekken met ze aan. Het helpt om van te voren een lijst te maken met wensen waaraan uw makelaar moet voldoen. Hierdoor leert u de werkwijze en manier van werken van de makelaar beter kennen en kunt u beter aanvoelen of dit past bij u.

Waar moet u rekening mee houden bij de verkoop van uw woning?
Wat belangrijk is om uw woning zo snel en goed mogelijk te verkopen is dat u goed nadenkt over uw presentatie van uw woning. De eerste stap om potentiële kopers te krijgen is via het internet. Zorg dat uw woning op bijvoorbeeld Funda komt te staan met goede foto’s van uw woning. De eerste indruk is voor potentiële kopers erg belangrijk. Er staan talloze woningen te koop in Sint-Michielsgestel, zij zullen tijdens het scrollen op woningen klikken die hen aanspreken. Zorg er voor dat uw hoofdfoto goed is. De hoofdfoto is de belangrijkste foto die kan worden gemaakt van uw huis. Misschien kiest u ervoor om een fotograaf in te schakelen om de juiste foto’s voor uw woning te laten schieten. Verder zijn professionele foto’s van de binnenkant van uw woning bijna net zo belangrijk.

Heeft u nog vragen of twijfels?

Doordat er veel op u afkomt als u uw huis wilt verkopen is het logisch dat u nog vragen of twijfels heeft omtrent het kiezen van een geschikte makelaar. Mocht dit de eerste keer zijn dat u uw woning te koop zet, kan het zijn dat u door de ruime keuze vastloop. U kunt altijd nog een afspraak maken bij een adviesbureau of een onafhankelijke vereniging die samen met u kan kijken naar makelaren in uw regio en welke het meest geschikt is voor u en uw woning.

ar