Selecteer een pagina

De zomer staat alweer bijna voor de deur. Dat betekend dat we weer bijna op vakantie gaan! (Zomer)vakantie is voor veel mensen een momentje van relaxen en echt even tot rust komen. Een ontsnapping aan het drukke dagelijkse leven. Zeker met de corona crisis is iedereen wel even toe aan wat ontspanning. Wij geven je een paar inpaktips voor als het zover is!

Paklijst

Je kent het wel, je bent eindelijk aangekomen op je vakantiebestemming en dan besef je dat je je favoriete broek bent vergeten. Of de oplader van je telefoon. Of die rode bikini die zo lekker zit. Erg vervelend in ieder geval. Om dit ongemak te voorkomen raden wij aan om een paklijst te maken. Hier zet je alles op in categorieën. Van kleding tot toiletspullen tot elektronica tot entertainment. Bij het inpakken van je koffer streep je 1 voor 1 alles af. Zo weet je zeker dat je niets vergeet.

Te zwaar

Een ander lastig maar veelvoorkomend probleem is dat je met het vliegtuig op vakantie gaat en je er op het vliegveld achter komt dat je koffer te zwaar is. Dit is natuurlijk erg vervelend. Ook voor dit probleem is een paklijst handig om te gebruiken. Je kunt dan namelijk goed zien welke kleding je allemaal van plan bent mee te nemen. En zo kun je dus ook goed zien of je te veel overbodige dingen mee neemt die je misschien toch niet gaat gebruiken.

Oprollen

Een veel gebruikte en effectieve tip voor als je weinig kofferruimte hebt: kleding oprollen. Als je je kleding oprolt in plaats van opvouwt ga je efficiënter met je ruimte om.

Sieraden meenemen

Wil je graag sieraden mee op vakantie? Dan gooi je deze natuurlijk niet los in je koffer of toilettas. Doe daarom je sieraden tussen 2 velletjes huishoudfolie. Dit blijft goed zitten en je kunt overzichtelijk zien welke sieraden je allemaal hebt.