Selecteer een pagina

Friesland is toch wel een van de mooiste provincies van Nederland, zeker om een tour door de natuur te doen. Er zijn veel leuke wandel- en fietsroutes door de provincie. Een E chopper huren Friesland is echt een super leuk idee als je alleen of samen met een groep wil touren door de mooie provincie. Een E chopper is een elektrische scooter die wordt opgeladen door zonnepanelen. Er zijn kant en klare routes, maar je kunt ook lekker zelf een rondje rijden. Je kan alleen of samen gaan of gezellig met een groep collega’s, vrienden of familie. Een E chopper huren Friesland is de perfecte gelegenheid om samen of alleen de prachtige natuur te ontdekken in Friesland op een scooter.

De scooters

Een E chopper huren Friesland, het is een scooter, deze is elektrische en wordt opgeladen door zonnepanelen. De scooters hebben een maximale snelheid van zo’n 25 km/h en daarom geldt er dus geen helmplicht voor deze scooters. Zo kun je dus ook gezellig praten tijdens het scooterritje door de natuur van Friesland. De scooters zijn elektrisch en dus milieuvriendelijk. Ze zijn ook vriendelijk in gebruik, ze zijn licht van gewicht, hebben brede banden en hebben dubbele vering op de achteras. Zo zijn ze dus erg makkelijk, liggen ze perfect op de weg en zijn ze ook over heuvels en hobbelige paden fijn te berijden. Dit maakt het hele fijne scooters om mee te touren door de natuur en ze zijn nog eens milieuvriendelijk ook. Een E chopper huren Friesland is een heel leuk idee!

Scooterrit door de natuur

De natuur van Friesland is erg mooi en divers en op de scooter is dit hartstikke leuk om te ontdekken. Een E chopper huren Friesland biedt de kans om de natuur uitgebreid te ontdekken op de scooter. Er zijn verschillende routes uitgestippeld die je kunt rijden, maar je kunt ook zelf een route bedenken. Er zijn een aantal natuurgebieden waar je met de E chopper heen zou kunnen gaan. Het oranjewoud, dit ligt in de provincie Heerenveen. Dan is er het Drents-Friese Wold, dat ligt zoals de naam al zegt op de grens van Friesland en Drenthe. En dan is er nog het fochteloërveen, dit ligt ook op de grens van beide provincies. Alle natuurgebieden zijn prachtig om te zien en goed bereikbaar met de E chopper.

E chopper huren Friesland en touren door de natuur

Een E chopper huren Friesland is leuk alleen of samen met anderen. Het is bijvoorbeeld een leuk uitje met je collega’s, vrienden of familieleden. Zo kan er een groep tot wel 21 personen met de E choppers touren door de natuur Friesland en Drenthe. Het huren van zo’n E chopper is niet heel duur. Voor een paar tientjes kun je al een paar uur touren door de natuur. Er is keuze uit bijvoorbeeld een ochtend, middag of hele dag. Zo is er voor iedereen een gewenste tijd. E chopper huren Friesland is een super leuk idee om eens te doen met het mooie weer, lekker touren door Friesland op een elektrische scooter!