Selecteer een pagina

Wat geef je iemand als cadeau als diegene niks wilt? Dan is een borstbeeld misschien wel een leuk cadeau voor diegene. Een borstbeeld is een persoonlijk, klein beeld van iemand. Dit beeld wordt gemaakt van brons en heeft een ouderwetse look. Eigenlijk maak je dus kunst van en voor iemand die diegene in huis kan nemen. Het is een uniek cadeau. De kans dat iemand dit cadeau al heeft is erg klein. Omdat het een uniek cadeau is wat je niet vaak tegenkomt zijn er niet veel aanbieders van dit product. Bodycasting is een van de weinige bedrijven waar je dit cadeau kunt laten maken. Echter groeit de vraag naar dit soort unieke cadeaus erg snel. Hoe eerder je dit cadeau aan iemand geeft hoe bijzonderder deze is.

Hoe wordt een borstbeeld gemaakt?

Wanneer je een borstbeeld wilt laten maken kun je dat eenvoudig doen. Je laat Bodycasting weten wat het gewenste lichaamsdeel is waar je een borstbeeld van wilt. Zij maken dan een mal van dit lichaamsdeel. Vaak willen mensen een borstbeeld van hun gezicht. Het gietmateriaal wat ze hiervoor gebruiken is gevaarlijk als het in de ogen komt. Veiligheid gaat altijd voorop. Daarom worden de beeldjes met dichte ogen gemaakt. Wanneer je een borstbeeld van je gezicht wilt met ogen open dan kunnen zij ogen boetseren in het beeld zodat het net echt lijkt. Daarnaast zijn de borstbeelden rondom gecast. Dit houd in dat de borstbeelden volledig 3d zijn.

Redenen om een borstbeeld te geven als cadeau

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je iemand een borstbeeld als cadeau wilt geven. De meest voorkomende reden is dat een unieke gebeurtenis of een bijzonder moment wordt gevierd met een uniek cadeau. Daarnaast is het ook ideaal voor mensen die van kunst houden. Kunst is echter vaak extreem duur en minder persoonlijk. Dat is in het geval van een borstbeeld niet zo.