Een fly drive Cyprus leuk voor iedereen!

Cyprus heeft prachtige natuur en die natuur kun je het beste ontdekken met een auto. Fly drive Cyprus is een goede keuze, op deze manier krijg je een onvergetelijke vakantie. Je hoeft zelf niks meer te regelen er staat namelijk een huurauto bij het vliegveld waar je land. Naast de vlucht en de huurauto wordt de accommodatie ook voor je geregeld. Het is leuk om met je kinderen of als koppel het eiland te verkennen. Een fly drive Cyprus kan voor iedereen!

Waarom fly drive Cyprus?

Cyprus is een bijzondere bestemming voor een fly drive reis. Cyprus heeft mooie steden, zoals Paphos, Nicosia, Agia Napa, Kyrenia, etc.

  • Paphos is een prachtige badplaats, naast de mooie stranden vind je er ook oude ru├»nes, musea, een leuke vissershaven en een kasteel.
  • Nicosia is natuurlijk de hoofdstad van Cyprus. Bijzonder aan deze stad is dat er een grens loopt tussen Grieks Cyprus en Turks Cyprus.
  • Agia Napa is een mooie plaats met bijzondere stranden. In de buurt ligt Kaap Gkreko, een park met grotten, baaien en rotsen.
  • Kyrenia is een havenstad in het noorden, dus in het Turkse deel van Cyprus. Kyrena staat bekend om de gouden stranden.

Deze steden zijn met een huurauto gemakkelijk te bezoeken. De wegen op Cyprus zijn goed, want er is namelijk goede bewegwijzering. In het binnenland is er ook weinig verkeer en je kunt daar dus heel ontspannen rijden. Met een fly drive vakantie in Cyprus kun je geheel volgens je eigen wensen of op basis van suggesties de perfecte vakantie samenstellen!

Cyprus is een mooie vakantiebestemming

Cyprus geeft je een oase van rust en is er genoeg ruimte om optimaal te ontspannen. Het is een parel in de Middelandse Zee waar het leven goed is, dit komt doordat het weer het hele jaar aangenaam is. De lente begint op Cyprus al in februari, een goed idee is om lekker in de meivakantie een fly drive vakantie naar Cyprus te boeken. In de zomervakantie kun je ook reis boeken naar Cyprus echter is het dan zeer warm. Als je een fly drive vakantie naar Cyprus boekt val je van de ene verbazing in de andere. Er zijn namelijk ruige natuurgebieden, lieflijke valleien, uitgestrekte bossen, schilderachtige dorpjes, eeuwenoude kerkjes en koosters. Alle mooie landschappen en bezienswaardigheden zijn in Cyprus te bewonderen, dat maakt het eiland ook uniek!

Kies voor gastvrijheid en lekker eten in Cyprus

Overal in Cyprus zijn er gastvrije en sfeervolle restaurants waar je dus heerlijk kunt eten en drinken. Wat de Cypriotische keuken zo bijzonder maakt is dat het zeer gevarieerd is en het veel invloeden heeft van de Oosterse keuken. Wat je echt moet eten als je naar Cyprus gaat is Meze, dit is een overvloedige maaltijd bestaande uit 30 verschillende gerechtjes. Welke gerechtjes je krijgt hangt van de stad, de streek en het restaurant zelf af, maar het is overal super lekker.

Verder produceert Cyprus fantastische wijnen en het is leuk idee om in augustus/begin september naar het wijnfestival te gaan in Limasol. Een echte typische Cypriotische wijn is de Commandaria, dit is een soort zoete dessertwijn en is bijzonder smaakvol. Als je gaat voor fly drive Cyprus dan kun je met je huurauto touren langs de verschillende wijnhuizen en wijngaarden.

Ruime keuze uit verschillende accommodaties

Om jouw fly drive Cyprus compleet te maken is het natuurlijk belangrijk dat je kunt slapen, zwemmen en eten in een prachtige accommodatie. De volgende top accommodaties zijn er op Cyprus:

  • Elysium Hotel; dit hotel heeft een uniek gastenverblijf, dit komt door de antieke stijlen en doordat de Griekse, Romeinse en Venetiaanse bouwstijl herkenbaar naar voren komt.
  • Constantinou Brothers Hotels; dit zijn 4 comfortabele hotels die in de mooie baai van Paphos liggen. Alle hotels hebben een mooie ligging, direct aan de zee en omring door mooie tuinen.
  • Coral Beach hotel; dit hotel is een resort en ligt in de Coral Bay. De gastvrijheid is erg hoog en je kunt er een zeer ontspannen sfeer van je vakantie genieten.
  • Ayii anargyri; wat bijzonder is dat deze accommodatie voorheen een klooster was. De zwavelhoudende bronnen vormen de basis voor wellness faciliteiten.

Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit de mooie accommodaties op Cyprus.

Kortom een fly drive vakantie naar Cyprus is een goed idee voor alle leeftijden er is voor elke leeftijdsgroep een geschikte accommodatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *