Studbolt bevestigingsmaterialen

Studbolts kunnen worden besteld in zeer grote hoeveelheden bij Stokvis Trading. Studbolts zijn simpel gezegd draadstukken die voornamelijk worden gebruik in de offshore en petro-chemische industrie. De studbolt wordt standaard geleverd inclusief 2 moeren met een certificaat.

Wat de studbolt van Stokvis Trading anders maakt dan die van andere aanbieders is dat zij alle waarde hechten aan de kwaliteit van het materiaal. Er zijn zeer veel verschillende afmetingen en kwaliteiten van de studbolt te verkrijgen. Deze verschillende uitvoeringen zijn allemaal van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Stokvis Trading werkt sinds enige tijd samen met IML-if. Samen kunnen zij internationaal de markt bedienen. IML International Fasteners staat bekend om de zeer goede kwaliteit en levering van producten. Dus bent u voor uw bedrijf op zoek naar bevestigingsmaterialen in grote hoeveelheden? Dan is het zeker de moeite waard eens contact op te nemen met Stokvis Trading voor een samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *