Schanskorven, de populaire schutting

Schanskorven zijn erg populair als schutting. Schanskorven zijn simpel gezegd metalen rasters gevuld met stenen. Steenkorven kun je gemakkelijk zelf in elkaar zetten. Wanneer je ze ontvangt zijn het platte roosters. Deze maak je door middel van ringetjes en een speciale tang aan elkaar vast. Wanneer de rasters zijn geïnstalleerd kun je ze vullen met stenen voor steenkorven.

Wil je de korven gaan stapelen dan moet je er wel voor zorgen dat je een stevige fundering hebt. Hoe dat de fundering precies moet zijn is afhankelijk van de ondergrond waar je de schanskorven op wilt plaatsen. Wanneer uw tuin is voorzien van een kleigrond, dan is het verstandig om beton als fundring te gebruiken. Je kunt schanskorven vullen met stenen voor steenkorven of met aarde. Er zijn zeer veel verschillende soorten stenen te verkrijgen. Op deze manier kunt u de steenkorven precies maken zoals u zelf wilt.

Met de steenkorven heeft u veel mogelijkheden. Ze hoeven namelijk geen standaard vorm te hebben. Er bestaan ook golvende schanskorven of schanskorven met een motief in de stenen. U kunt bij Steenkoven B.V. alle schanskorven prijzen opvragen. Het is zeker de moeite waard om u eens te verdiepen in deze moderne schutting of decoratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *