Offshore industrie, nieuwe of gebruikte equipment?

Marine used equipment is iets dat wereldwijd verkrijgbaar is in verschillende voorraden. Het doel van de meeste kopers van marine used equipment is het kopen voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Slimme kopers zijn op de hoogte van alle mogelijkheden voordat het uiteindelijke besluit wordt genomen. Er wordt voornamelijk gekeken wat nieuw apparatuur te bieden heeft ten opzichte van de marine used equipment.

Welke optie het beste aan de behoeften kan voldoen, wordt uiteindelijk de keuze. Er is economisch een zware tijd geweest en daar hebben veel bedrijven de gevolgen van ondervonden. Om kosten te drukken en de winst te vergroten wordt er daarom veel gebruik gemaakt van marine used equipment.

Daarnaast duurt het vaak zes maanden, of langer, voordat het nieuwe offshore equipment beschikbaar is. Hierdoor kan met gebruikt apparatuur de uitvaltijd worden verkort. De totale kosten die gebruikt apparatuur met zich mee brengt is verwaarloosbaar ten opzichte van de kosten voor nieuwe offshore equipment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *