Begin je fly drive Cyprus bij Xenofontravelcyprus.nl

Voor een mooie, inspirerende en rustgevende vakantie is een rondreis in Cyprus absoluut een aanrader. Vanaf Amsterdam is het ongeveer 4 uur vliegen naar een van de luchthavens op Cyprus, Larnaca of Paphos. Het hele jaar door kun je er genieten van een heerlijk klimaat. Daarnaast zijn er bijzondere natuurgebieden, bosgebieden, leuke en gezellige dorpjes, het Troodosgebergte en oude kerkjes en kloosters. Wanneer je besluit een rondreis te maken zul je dus onwijs veel moois zien onderweg! En maak je gebruik van fly drive Cyprus? Dan kun je vanaf het vliegveld al lekker je eigen weg gaan met de huurauto die voor jou klaar staat.

Fly drive Cyprus, vanaf aankomst direct je eigen huurauto

Wanneer je met het vliegtuig naar je vakantiebestemming gaat is het mogelijk een fly drive in Cyprus te regelen. Dit is ideaal, je kunt dan vanaf het vliegveld meteen een huurauto ophalen die voor je klaar zal staan. Mocht je het prettiger vinden om na een paar dagen pas gebruik te maken van fly drive Cyprus kan dat ook. Je wordt dan vanaf het vliegveld met een taxi naar de accommodatie gebracht. Op het gewenste tijdstip zal de huurauto naar de accommodatie gebracht worden.

Vanaf dat moment kan je rondreis echt beginnen. Je besluiten om vooraf al te bepalen hoe je gaat reizen maar dit kun je ook op het moment zelf bepalen. Dat heb je zelf in de hand.

Een heerlijk ontspannen rondreis

Wat wellicht handig is om te weten is dat men in Cyprus aan de linkerkant van de weg rijdt. Dit kan in het begin even onwennig zijn. De wegen zijn prima, alles is duidelijk aangegeven en in het binnenland is het redelijk rustig op de weg. Hierdoor is de rondreis ook lekker ontspannen.

Wanneer je besluit om meteen vanaf het vliegveld gebruik te maken van de fly drive Cyprus kun je vanaf het vliegveld gaan en staan waar je wil. Het is altijd fijn als de eerste accommodatie al geboekt is, de overige verblijfplaatsen kunnen ook geboekt worden tijdens het reizen. Je hoeft je tijdens de rondreis niet te vervelen. In Cyprus blijf je je namelijk verbazen over al het moois wat er te zien is. Prachtige natuurgebieden, mooie witte stranden met een prachtige blauwe zee. Maar ook veel geschiedenis is terug te zien in de oude kerkjes en kloosters.

Het binnenland is lekker rustig maar je kunt de drukte opzoeken aan de kustgebieden. Je kunt het dus lekker afwisselen met elkaar. Of je nou van rust houdt, van drukte, natuur of van een strandvakantie; je vindt het allemaal op Cyprus.

Rondreis met gebruik van fly drive Cyprus

Als je een rondreis in Cyprus gaat maken en besluit gebruik te maken van de fly drive Cyprus kun je zelf kiezen wat voor auto je graag wil. Wat wel handig is om rekening mee te houden is de temperatuur op het moment dat je de rondreis gaat maken. Wanneer het erg warm is, is een airco bijvoorbeeld wel aangenaam. Rij je liever in een automaat? Ook dat is mogelijk als je gebruik maakt van fly drive Cyprus. Je kunt het zo luxe maken als je zelf graag wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *