Leuke activiteiten voor koppels

Vandaag heb je weer eens tijd voor elkaar. Geen werk, geen sport, gewoon lekker samen. Maar om nu de hele dag op de bank te gaan liggen of klusjes in huis te doen heb je geen zin in. Je bent dus op zoek naar leuke activiteiten voor koppels.

Leuke activiteit voor koppels… de Dierentuin

Een leuke activiteit is natuurlijk de dierentuin. Lekker samen wandelend langs de olifanten, leeuwen of apen, je hoeft er niet voor naar Afrika. Leuke dierenparken in Nederland zijn bijvoorbeeld Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Dierenpark Amersfoort, Blijdorp Rotterdam of Burgers Zoo in Arnhem. De meeste dierenparken zijn 365 dagen per jaar open en kun je zowel binnen als buiten vele verschillende dieren zien.
Samen kijken naar schattige pinguins, ondeugende aapjes en stoere leeuwen. Een hele leuke activiteit voor koppels. Wij vinden een dierentuin samen zeker een bezoekje waard!

Leuke activiteit voor koppels… De Spa!

Heb je vermoeide benen van het wandelen door het dierenpark of ben je op zoek naar een meer ontspannen activiteit voor koppels? Ga dan samen ontspannen naar de sauna of spa. Ze zijn in grote hoeveelheden te vinden in Nederland. Zeker weten dat je binnen een half uurtje rijden een heerlijk ontspannen activiteit gevonden hebt.

Je kunt het natuurlijk ook prima combiberen. Op nog geen kwartier rijden van Dierenpark Amersfoort ligt Omega Spa en Wellness in Soesterberg. Ze zijn dagelijks tot 23.00 uur open en in het weekend tot 24.00 uur. Tijd genoeg dus om nog langs te gaan. Omega Spa en Wellness beschikt over een reeks saunafaciliteiten en je kunt elke dag kiezen tussen recreëren met of zonder badkleding. Beide kanten beschikken over genoeg faciliteiten om een heerlijke dag te ontspannen. Ondertussen zin in een hapje eten gekregen? Er zijn verschillende restaurants waar u van een klein hapje tot een uitgebreide maaltijd kunt genieten.

Ben je op zoek naar leuke activiteiten voor koppels, ga bijvoorbeeld gezellig naar de dierentuin of spa. Of maak je dag compleet en combineer ze!

Liever actief!?

Zijn jullie samen liever actief? Kijk eens naar dagje weg met je vriend hier staan diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld een actieve dag op het water. Of zoek natuurlijk één van de vele andere mogelijkheden op Uitmetvrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *