Vakantie in Nederland? Huur een vakantieauto!

We zien het steeds meer; Nederlanders die ervoor kiezen om vakantie in eigen land te vieren. Vooral het zuiden van Nederland is steeds meer in trek. De bourgondische steden in Limburg en de heerlijke stranden in Zeeland trekken duizenden toeristen uit Nederland en omliggende landen. Om het vakantiegevoel nog meer kracht bij te zetten is het leuk om een vakantie auto te huren. Bij Europcar hebben ze daarom speciale modellen aangeboden voor op vakantie. Je kan nu gemakkelijk en direct een auto huren!

Welke modellen zijn er beschikbaar?

Afhankelijk van je reisgezelschap zijn er diverse modellen beschikbaar. Reis je met het hele gezin? Dan is er bijvoorbeeld een 6-persoons Renault Espace of een Volvo XC90 beschikbaar. Luxe auto’s waar je makkelijk met het hele gezin inpast. Heb je nou nog meer ruimte nodig? Dan is een busje huren wellicht het meest geschikt voor jouw reis! Er zijn verschillende busjes, zo is er een Opel Vivaro, maar is een Mercedes Vito ook geschikt. Beide busjes zijn voor maximaal 9 personen beschikbaar.

Sportief model

Ga je nou met meerdere auto’s of met z’n tweeën op vakantie dan is het natuurlijk ook gaaf om eens een mooie sportauto te huren! Europcar biedt verschillende sportauto’s aan van merken als BMW en Audi, wil je een sportief model en ook nog eens ruimte? Huur dan eens een Range Rover Evoque. Een prachtige sportwagen die je tevens de ruimte biedt voor al je koffers en andere spullen.

Voordelen van het huren van een auto op vakantie.

Wanneer je een auto huurt bij Europcar ga je altijd verzekerd de weg op. Alle verzekeringen die je nodig hebt zijn mogelijk om bij te huren. Geef even bij een werknemer aan dat je de auto zal gebruiken voor vakantie en ze zullen alles voor je in orde maken. Tevens worden alle huurauto’s uitvoerig gecontroleerd op schade en slijtage. Zo kan Europcar altijd de kwaliteit leveren die je verwacht bij het huren van een auto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *