Onze 5 favoriete bestemmingen in Azië

Azië heeft enorm veel te bieden. Lekker eten, heerlijk klimaat, prachtige culturen en natuurschoon zoals je nergens anders tegenkomt. Wij houden van Azië en met dit artikel hopen we jullie ook te inspireren om dit prachtige continent te gaan ontdekken. We zetten onze top 5 op een rijtje!

  1. Indonesië

Indonesie is het land van de Nederlandse historie en we zien dan ook dat opvallend veel Nederlanders naar dit land trekken. Niet geheel onlogisch, omdat Indonesie enorm veel te bieden heeft! Je hebt hier een heerlijke avondmaaltijd voor nog geen 1 euro, je hebt uitgestrekte jungles en nog echte inheemse culturen. Met een rondreis Indonesie van Footprint Travel zie je enorm veel van dit prachtige land!

  1. Sri Lanka

Sri Lanka is een eiland zuidelijk van het vaste land van Azie. Dit land heeft veel overeenkomsten met India, maar het is hier iets minder druk en je ziet hier minder armoede dan in India. Dit is dan ook de grootste reden van ons waarom wij Sri Lanka verkiezen boven India. Daarnaast beschikt Sri Lanka over prachtige tempels en is het het land met de meeste olifanten in verhouding tot de oppervlakte van het land. Een prachtige kans om nog echte wilde olifanten te spotten. Daarnaast biedt Sri Lanka nog zoveel meer prachtige en bijzondere wildlife kansen. Een rondreis Sri lanka neemt je dus mee naar cultuur en wildlife!

  1. Myanmar

Myanmar is misschien een verrassende keuze aangezien het nog niet door de massatoerist is ontdekt en dit is precies de reden waarom je het land nu moet ontdekken! Myanmar is een mysterie voor vele reizigers, maar zal je zo verrassen! Heerlijk eten, echte culturen die nog steeds in stand zijn gebleven en prachtig natuur. Bezoek ook zeker de prachtige tempels in Bagan! Tijdens jouw Myanmar vakantie ga je ongetwijfeld verliefd worden op dit bijzondere land.

  1. Thailand

Thailand was altijd ons favoriete land in Azie. De laatste jaren zien we echter dat het echte thailand zoals wij dat kende aan het verdwijnen is. Alles is volledig gefocust op de toeristen en daarbij worden traditionele gebruiken vaak opzij geschoven en worden de prijzen steeds hoger. Desondanks is Thailand een prachtig land en valt hier nog genoeg te beleven. Mocht je nog eens Thailand aan willen doen, doe dit dan zo snel mogelijk!

  1. Cambodja

Mocht je het massatoerisme in Thailand liever vermijden? Dan is Cambodja een uitstekend alternatief! Je ziet dan ook dat het land de laatste jaren enorm in trek is bij backpackers. Steeds meer mensen verkiezen Cambodja boven Thailand en wij snappen wel waarom! De tempels van Angkor Wat, de (extreem) lage prijzen en vriendelijke mensen hebben ons inmiddels ook overtuigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *