Escape room Rijen, perfect voor een griezelig groepsuitje!

Ben jij nog opzoek naar een geschikte locatie voor een groepsuitje of gezellige activiteit? Neem dan eens een kijkje bij escape room Rijen. Je gaat terug in de tijd en belandt in spannend verhaal wat zich afspeelt in het jaar 1940. Samen met je groepsgenoten dien je hulp te bieden zodat er weer rust kan komen in Villa BreTil. Durven jullie het avontuur aan?

Het verhaal van Villa BreTil

Heer M. Schillinger was een tandarts, hij had een goede naam opgebouwd en wilde met zijn gezin tijdelijk in de villa BreTil – wat gelegen is tussen Tilburg en Breda – huisvesten. De villa stond in Rijen tegenover de militaire basis. Op deze manier kon hij de soldaten toch tandheelkunde bieden maar stond hij niet direct tussen de troepen. Echter kreeg hij veel leed voor ogen wat hij niet goed kon hebben. Hij keerde steeds meer in zichzelf en beschermde zijn vrouw en dochter tegen de buitenwereld. Na de tweede wereldoorlog heeft niemand nog ooit iets vernomen van het gezin. Volgens de verhalen zouden ze nog altijd in Villa BreTil zijn, echter weet niemand dit zeker.

Escape room als bedrijfsuitje

Bij de escape room in Rijen zijn twee verschillende kamers beschikbaar, de tandarts kamer en Hanna’s kamer. Het is de bedoeling dat je samen met de groep de puzzels en spelelementen oplost zodat je binnen het uur uit de kamer kunt ontsnappen. Het doel is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te komen! Je zult moeten samenwerken om alles op te kunnen lossen en te kunnen ontsnappen.

Wanneer je besluit om met een grote groep – bijvoorbeeld als bedrijfsuitje of teambuilding – naar de escape room in Rijen te gaan kan er een passende aanbieding gemaakt worden. Je kunt contact opnemen om je wensen doorgeven en zij zorgen ervoor dat alles aansluit bij het bedrijfsuitje of de teambuilding.

Praktische informatie

De tandarts kamer is voor groepen van 3 t/m 8 personen en Hanna’s kamer is voor groepen van 4 t/m 12 personen. Er wordt voor de tandarts kamer een minimale leeftijd van 12 jaar geadviseerd voor de kamer van Hanna geldt een minimale adviesleeftijd van 16 jaar. Daarnaast is bij de escape room in Rijen enkel de Tandarts kamer te bezoeken wanneer je in een rolstoel zit. Neem hiervoor even contact op met Villa BreTil, zij helpen je graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *