Een betonlook vloer is perfect voor je nieuwe klusproject!

Heb jij net een nieuwe woonruimte, een winkelpand of kantoorruimte en ben je nog zoekende naar een mooie vloer? De betonlook vloer is voor alle ruimtes een geschikte oplossing. Het oogt stoer, strak en stijlvol en vrijwel iedere inrichting is ermee te combineren. Je ruimte krijgt er een mooie en unieke uitstraling door waar je nog jarenlang van kunt genieten. De vloer is tijdloos, makkelijk te onderhouden en van topkwaliteit waardoor het er ook voor lange tijd goed uit blijft zien.

Er is natuurlijk niets leuker dan klussen in een nieuwe (woon)ruimte. Je kunt het helemaal doen zoals je zelf graag wilt en kunt het vanaf het begin inrichten zoals jij het mooi vindt. Wanneer je nog zoekende bent naar een kwalitatief goede vloer die er stijlvol uitziet en makkelijk te combineren is, is de betonlook vloer hetgeen wat je zoekt. De kleur van de vloer kun je zelf bepalen zodat het altijd de tint heeft die jij in gedachten hebt. Vrijwel iedere keuze is mogelijk dus wat je wensen ook zijn, de kans is heel groot dat deze verwezenlijkt kunnen worden.

Niet alleen mooi, maar ook van goede kwaliteit

Naast het feit dat de betonlook vloer er onwijs mooi uitziet, is het ook nog van goede kwaliteit wat zeker niet onbelangrijk is. Bij Nextfloors worden twee verschillende soorten betonlook vloeren aangeboden; de Betonlook Nature en Betonlook Flex. Het verschil zit vooral in de uitstraling. De Nature versie is wat stoerder en meer industrieel in vergelijking met de Flex uitvoering maar verder hebben ze vrijwel dezelfde voordelen. Zo is de vloer elastisch waardoor de kans op krassen minimaal is, het is vloeistofdicht zodat er vrijwel niets van het product in de vloer kan trekken en het is geschikt voor vloerverwarming en -verkoeling. Daarnaast is het scheuroverbruggend omdat het kunststof versterkt is en wordt de vloer uit emissievrije producten en plantaardige oliën geproduceerd.

Betonlook vloer Flex beste kwaliteit

De betonlook vloer Flex UV wordt betiteld als kwalitatief de beste gietvloer. Het is een hoogwaardige gietvloer en beschikt over de maximaal haalbare eigenschappen. De Flex vloer is in twee uitvoeringen beschikbaar, de standaard uitvoering en de UV-bestendige uitvoering. De laatstgenoemde zal dus niet verkleuren door zonlicht. Echter is de uiteindelijke keuze natuurlijk persoonlijk en afhankelijk van wat bij jouw klus project past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *